Sportvrienden,

Na het aflassen van de midfond en jonge duivenvluchten van afgelopen weekend krijgen we veel vragen over hoe we nu verder gaan met het vliegprogramma. Het bestuur heeft het volgende besloten:

Midfond
Met het vervallen van M32 is het midfond programma nu afgesloten.

Jonge duiven
Zoals in het bericht van donderdag j.l. al aangegeven worden aankomend weekend (15-08) de vluchten van week 32 vervlogen. Dat betekent dus:

NW- Quievrain, ZW- Quievrain, NO- Chimay, ZO- Chimay. Daarna wordt het geplande programma weer opgepakt dus met op 22-08 Morlincourt.

Natour
Met het vervallen van de africhting op 11-08 blijft er voor de natour maar 1 africhting over. Dit wordt maandag 17-08 inkorven en dinsdag 18-08 los.

NW- Wijk bij Duurstede, NO- Gennep, ZW- Meer, ZO- Gennep/Asten en daarna op zaterdag 22-08 het geplande programma: NW- Meer/Hazeldonk, NO- Heusden-Zolder, ZW- Tienen, ZO- Tienen.

Wij begrijpen dat niet iedereen het met deze wijzigingen eens zal zijn maar hopen dat u wel begrip zult hebben voor deze beslissingen. Tevens verzoeken we jullie om terughoudend te zijn met alle negatieve kritiek in appjes en op Social Media.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Afdeling 8 GOU